Nispen-zonnepanelen kunt vergelijken

Bij het kopen van zonnepanelen is het belangrijk om offertes van verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken. Als u dit doet, kunt u geld besparen door middel van concurrentie en transparantie. Bovendien kan het u helpen duistere verkopers van zonne-energie te vermijden. Kosten per watt lijken een gemakkelijke manier om prijzen te vergelijken, maar er zijn veel andere factoren die van invloed zijn op de totale systeemprijs. Deze omvatten paneeltype, rekapparatuur, merk van de omvormer en garantie.

offerte zonnepanelen Nispen

De kosten per watt zijn een belangrijk stuk informatie om te vergelijken bij het beoordelen van offertes voor zonne-energie. Het helpt u om stiekeme verkooptechnieken te vermijden door duidelijk te maken hoeveel een zonnestelsel kost. Het stelt u ook in staat weloverwogen beslissingen te nemen over welk type zonne-installatie geschikt is voor uw huis. Om te bepalen hoeveel watt uw zonnepanelen zullen opwekken, moet u weten hoeveel energie uw huishouden in een jaar verbruikt. Deze informatie kunt u eenvoudig achterhalen met de SolarReviews Zonnecalculator.

Over het algemeen is het een goede vuistregel om het gemiddelde PPW-cijfer van SEIA te gebruiken voordat rekening wordt gehouden met prikkels (de brutokosten van het systeem). Houd er rekening mee dat sommige bedrijven productieschattingen citeren die aanzienlijk van elkaar verschillen. Sommigen gebruiken bijvoorbeeld verschillende gegevensbronnen of schatten dat nabijgelegen hoge bomen zullen worden gesnoeid of verwijderd, wat de mogelijkheden voor de productie van zonne-energie aanzienlijk kan beïnvloeden. Dit is een legitieme zorg, maar u kunt deze verhelpen door om een gedetailleerde productieschatting te vragen.

Hoe u offertes voor Nispen-zonnepanelen kunt vergelijken

De apparatuur die nodig is voor de installatie van zonnepanelen vormt een belangrijk onderdeel van de totale systeemkosten. Een goed zonne-energiebedrijf zal duidelijk aangeven welk type apparatuur in elke offerte is inbegrepen. Dit zal klanten helpen de totale kosten van hun zonnepaneleninstallatie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen.

De offertes voor zonne-energie moeten de geschatte energieproductie van uw zonne-energiesysteem bevatten, in kilowattuur (kWh). Hoewel kleine verschillen tussen de schattingen worden verwacht, zouden ze allemaal rond een bepaald kWh-cijfer moeten schommelen. Dit is belangrijk voor het vergelijken van zonne-offertes van verschillende bedrijven. Als de schatting van het ene zonne-energiebedrijf aanzienlijk hoger is dan die van andere, kunt u dit onderzoeken om er zeker van te zijn dat zij hun cijfers niet verdraaien in een poging de verkoop te sluiten.

De offerte voor zonne-energie moet ook informatie bevatten over de systeemgrootte en het wattage, en de prijs per watt van het systeem identificeren. Dit helpt u prijzen van verschillende zonne-energiebedrijven te vergelijken en de beste optie voor uw behoeften te bepalen. Bovendien moet de offerte voor zonne-energie eventuele kortingen en incentives vermelden die voor u beschikbaar zijn.

Afhankelijk van hoe druk uw zonne-energiebedrijf het heeft, duurt deze stap niet langer dan een paar weken. Sommige bedrijven gebruiken software waarmee snel een ontwerp kan worden uitgespuwd, terwijl anderen er de voorkeur aan geven de ontwerpen door lokale vergunningsinstanties te laten uitvoeren voordat ze verder gaan. In ieder geval moet er een grondige beoordeling van de locatie worden uitgevoerd voordat de apparatuur wordt besteld.

Tijdens deze fase is het belangrijk om de omvang van het benodigde zonne-energiesysteem en de maandelijkse besparingen op de energierekening te bepalen om een nauwkeurige prijsopgave te kunnen geven. Het is ook belangrijk om inzicht te krijgen in de arbeidskosten die aan de installatie zijn verbonden. Deze variëren van staat tot staat, afhankelijk van het minimumloon en de lokale concurrentie.

Ten slotte moet u om referenties vragen en contracten en garanties bekijken. Een gerenommeerd zonne-installatiebedrijf moet uitgebreide garanties en garanties bieden. Het is het beste om een bedrijf te vermijden dat gebruik maakt van onderaannemers, omdat deze doorgaans minder geneigd zijn om achter hun werk te staan. U kunt kwaliteitsinstallateurs vinden met behulp van de samengestelde lijst van CNET of door om verwijzingen van vrienden en buren te vragen.

Wanneer u uw merk zonnepanelen kiest, zorg er dan voor dat u de verschillende soorten garanties onderzoekt die zij bieden. Product- en prestatiegaranties zijn de twee belangrijkste waar u op moet letten. Een productgarantie vervangt de panelen als deze fabricagefouten vertonen en dekt doorgaans de kosten van de installatie van nieuwe. Een stroomgarantie, ook wel prestatiegarantie genoemd, garandeert 25 jaar lang het rendement van uw zonnepanelen. De prestaties van een zonnepaneel zullen na verloop van tijd uiteraard afnemen, maar de stroomgarantie zorgt ervoor dat de degradatiesnelheid niet te hoog zal zijn.

Een arbeidsgarantie dekt daarentegen de kosten van het vervangen van micro-omvormers en zonnepanelen die zijn beschadigd door natuurlijke gebeurtenissen of die defect zijn als gevolg van vakmanschap. Dit is belangrijk omdat het vervangen van apparatuur op uw dak nauwkeurig en vakkundig werk vergt. Het is het beste om een fabrikant te kiezen die deze optie aanbiedt, omdat dit u de kosten kan besparen van het inhuren van een installateur om uw zonne-energie-installatie te vervangen.

RELATED ARTICLES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *